• Axelle Defossez

Draag je steentje bij in één klik

1. Trooper

Steun je favoriet initiatief tijdens het online shoppen, zonder dat het jou iets kost via Trooper.be. Hoe? Je kiest het goed doel dat jij wil steunen op de Trooper-website en kiest daarna de winkel waarbij je wil shoppen. Jouw goed doel ontvangt dan een percentage van het totale aankoopbedrag, zonder dat jij er ook maar één cent extra voor betaalt. Het enige dat jij moet doen is online shoppen via deze website.

Denk je: 'Allemaal goed, maar dat vergeet ik toch altijd?' Geen probleem, stel gewoon de trooperbot in en je krijgt een herinnering wanneer je op één van de partnersites shopt. Zoek je zelf inkomsten voor je vereniging? Sluit je dan aan bij Trooper en spread the word. Wij steunen alvast ondernemers zonder grenzen:  https://trooper.be/ozg

Welke online shops nemen dan deel aan dit initiatief? Collect&Go, All About you, JBC, Torfs, Decathlon, HEMA, Fun en nog zoveel meer.Vakantieplannen aan het maken? Ook dat kan, want ook Booking.com, Cheaptickets.be, Hostels.com etc. 'troopen' mee. 

2. ECOSIA

Een boom planten voor elke online zoekopdracht? Ecosia doet het voor jou. Surf naar https://www.ecosia.org/ en stel deze browser in als je standaardzoekmachine, zo simpel is het. Wanneer je nu dus via Trooper gaat shoppen, doe je dat meteen ook via Ecosia: je steunt een goed doel in je buurt en steunt de heraanleg van verschillende bossen overal ter wereld in één klik.  Zo hebben wij reeds 642 bomen geplant.

37 keer bekeken

Privacy beleid

Verzending

Retourneren

Aardekensweg 11

2390 Malle

België

+32479335386

info@turtleegreen.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon