• Axelle Defossez

Beeswax Foodwraps

Maak kennis met ons nieuwste product: 


De Beeswax Foodwraps van Queenbee Foodwraps uit Schotland. Zij maken de Beeswax handmatig met allemaal natuurlijke, organische producten. Dit verhoogt de kwaliteit van de wraps. 


De Beeswax foodwraps houden je voedsel perfect vers en zijn de ideale oplossing voor die vervuilende plastic folie. Zo kan je jouw aangesneden citroen opbergen, je lunch meenemen in een milieuvriendelijke en hippe verpakking en die restjes van het etentje met vrienden opbergen. Dit alles zonder het milieu te schaden! Je kan ze hergebruiken en er zo extra lang plezier aan beleven.


De wraps komen in een set van 3 verschillende formaten: 1 small, 1 medium en 1 large. Deze zijn perfect voor jouw potten en pannen. Zo gebruik ik de small voor aangesneden groeten en fruit op te bergen en extra lang vers te houden. Ook om mijn lekker tussendoortje mee naar school te nemen is de wrap ideaal.  De medium en de large zijn perfect voor potten af te dekken. Heb je een grote ovenschotel af te dekken? helemaal geen probleem! Je kan de wraps ook aan elkaar plakken (dankzij de wax hebben ze een kleverige eigenschap) en bundelen tot één grote wrap. Bovendien zijn ze lekvrij. Zo kan je een potje soep afdekken zonder dat je schrik moet hebben dat het per ongeluk omver valt. Je kan ze ook gebruiken om bv. brood te bewaren in de diepvries. Dit is geschikt gedurende een maand.


Gebruiksaanwijzingen

De wraps zijn af te wassen met koud tot lauw water met de hand. Voor het gebruik van zeep is alcohol neutrale zeep aan te raden. Gebruik zeker geen heet water. Je kan ze afdrogen met een handdoek of ophangen om zo te drogen. Voor het opbergen van de wraps zijn er geen specifieke aanwijzingen, zolang dit niet op een plaats is waar het zeer warm kan worden. 

De wraps zullen in het begin zeer kleverig aanvoelen, soms blijft dit ook op je handen plakken. Geen reden tot paniek! Omdat deze wraps met 100% natuurlijke producten gemaakt zijn is dit helemaal niet schadelijk voor jouw huid. Bovendien zal die kleverigheid op je handen na enkele keren al fel afnemen. 


Duur

Wanneer u deze wraps op de correcte manier onderhoudt gaan ze zeker tot een jaar mee. Het kan zijn dat deze na enkele maanden hun klevende kracht verliezen. U kan deze dan 1-2 minuten in de oven steken op 100graden. Haal ze voorzichtig uit de oven. Grijp ze vast aan de hoeken met bv. tangen. Wapper met de wraps voor 30 seconden zodat de wax zich mooi kan verspreiden. Hang ze 5 min op om af te koelen. Ze zijn weer klaar voor hergebruik met extra kleverigheid. 


Opmerkingen

Gebruik deze niet voor rauwe vis of vlees!

Niet geschikt voor in de vaatwasser of microgolf.

Zo weinig mogelijk in contact laten komen met warmte.


Bekijk&bestel ze hier op de site!
0 keer bekeken

Privacy beleid

Verzending

Retourneren

Aardekensweg 11

2390 Malle

België

+32479335386

info@turtleegreen.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon