Play&Sport

Play & Sport zet vanaf nu in op onze ecologische rietjes. Enkel bij een specifieke vraag zullen er nog plastic rietjes worden aangeboden. 

Play&Sport is een sportorganisatie voor jong en oud. Fun, sport, kwaliteit & succesbeleving zijn hun codewoorden! Ze organiseren sportstages voor alle leeftijden tijdens de vakantieperiodes. 

Alle monitoren zijn gekwalificeerd en hebben een groot hart voor kinderen. Jouw kind zal hier niets te kort komen! Jouw kind kan zich niet enkel tijdens vakantieperiodes hier amuseren! Ook tijdens het schooljaar organiseren ze tal van activiteiten. Zo hebben ze: Play & Move bewegingsschool, Play & Foot activiteiten, Play & Tennis activiteiten en Play & Dance activiteiten in aanbieding! Ook voor volwassenen worden er tal van activiteiten georganiseerd.  

Meer weten? Neem een kijkje op hun site.

 

In de zomer kan je er ook zelf terecht op hun tennisclub voor tennislessen, tornooien of om gewoon een balletje te slaan. Met hun nieuwe zomerbar is gezelligheid ten troef om na het sporten ook nog even een drankje te drinken en lekker na te praten. Ook tijdens de winter staat hun enthousiast horecateam voor jullie paraat in het clubhuis. Ook hier is iedereen meer dan welkom wanneer de zomerbar in de winter haar deuren sluit.

Privacy beleid

Verzending

Retourneren

Aardekensweg 11

2390 Malle

België

+32479335386

info@turtleegreen.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon