Verzendingen


Verzendkosten

De verzendkost voor deze optie bedraagt 4,95 inclusief BTW voor zendingen binnen België en €6,95 inclusief BTW voor zendingen naar Nederland.

Zendingen buiten België en Nederland

Deze kost kan te allen tijde wijzigen zonder dat dit uitdrukkelijk wordt meegedeeld. Je betaalt hoe dan ook enkel de kost die wordt meegedeeld tijdens het afrekenen. 

Levertijd 5 - 7 werkdagen

Na het vervolledigen van je bestelling, zal je pakket verzonden worden per post. Deze verzending neemt ongeveer 5 tot 7 werkdagen in beslag. 

Bij het verwerken van je bestelling en zending trachten we zoveel mogelijk te werken met duurzame en gerecycleerde materialen. Dit om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. 

Verzending per post

Voor het leveren van de bestelling werken we samen met koerierdiensten Bpost in België en PostNL voor NL. We trachten de bestellingen 2x in de week te verwerken. Normaliter bedraagt de leveringstijd 1 à 2 dagen vanaf de dag dat het pakket met goederen is aangemeld bij de koeriersdienst. 

Schade en vertragingen

Turtlee Green kan niet aansprakelijk gesteld worden bij schade, verlies of diefstal van de goederen tijdens het verzenden via de koerierdienst. 

Wanneer je merkt dat de goederen tijdens het transport zijn beschadigd dien je dit mee te delen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Dit geldt ook als je vermoedt dat de goederen niet overeenkomen met de goederen vermeld op de bon, als voor goederen waarvan je meent dat die niet zijn geleverd. Bij het verstrijken van deze termijn word je als consument geacht de goederen te hebben aanvaard.

De wettelijke maximale levertermijn bedraagt 30 kalenderdagen na het plaatsen van je bestelling.  We verbinden ons ertoe al het mogelijke te doen om je bestelling binnen de hierboven vermelde leveringstermijn te leveren. Geen enkele vertraging die de bij Wet vastgelegde maximale levertermijn overschrijdt kan aanleiding geven tot het verbreken van de verkoopovereenkomst, noch aanleiding geven tot een schadevergoeding ten voordele van jou als consument. 

Alle goederen worden geleverd onder voorbehouden van hun beschikbaarheid. We hebben het recht in verschillende delen te leveren naargelang de beschikbaarheid. Wanneer we nalaten te leveren binnen de 30 kalenderdagen zullen we de desbetreffende goederen aan jou als consument terugbetalen zonder dat hiervoor enige interest is verschuldigd.

 

Afhaling in de winkel

Naast het verzenden van je bestelling, is iedereen vrij te kiezen om zijn pakket af te halen in de winkel, mits voorafgaande afspraak. We hebben niet echt een klassieke winkel. Deze opties is in het leven geroepen om de verzendkosten te drukken voor mensen uit de buurt. Je zal je pakketje dus gewoon bij ons 'thuis' afhalen. 

Om zeker te zijn dat er altijd iemand thuis vragen we je op voorhand een afspraak te maken. 

Je bent dus vooral welkom na de kantooruren (vanaf 17u), dan is er normaal altijd iemand thuis. Overdag kan ook maar dat kan je dus best even navragen.