Kortingen tot wel 70% 😱

Ja jullie lezen het goed. Er zijn héél wat koopjes op de kop te tikken in deze Spring Clean sale! Altijd al voor het herbruikbaar scheermes willen gaan? Ben je al lekker voorbeeldig opzoek naar een zonnecrème of wil je eens experimenteren in het wassen van je favoriete kledij met wasnoten? Scroll dan zeker heel deze pagina door! 


Bij Turtlee Green willen we altijd voorzichtig omspringen met zulke acties & grote kortingen. Het is niet de bedoeling consumptie gedrag te stimuleren, maar het is ook niet de bedoeling dat prachtige producten langer op onze schabben liggen dan waarvoor ze bedoeld zijn💚 Daarom kan je ze nu kopen via een korting. 


Of scroll lekker verder om een overzicht van de producten te bekijken.

Scheermessen - 30% korting

Scheermessen met een klein schoonheidsfoutje maar die net zo goed werken. Je krijgt een korting van maar liefst 7€ of zo'n 30%. Dit is dé ideale manier om een scheermes op de kop te tikken, want we beloven het: je ziet het bijna niet.

Wasnoten - 15% korting

Op een natuurvriendelijke manier je favoriete trui wassen zonder plastic afval? Dat kan dankzij deze noten! Je doet 5 noten in een linnen zakje, doet dit zakje in de wasmachine en je bent helemaal klaar om te wassen. Noten opgebruikt? Doe ze bij de GFT of op je composthoop. 

Wist je dat je trouwens ook dat je er vloeibaar wasmiddel of shampoo mee kan maken? 

De wasnoten zijn eigenlijk vruchten van een boom die deze aanmaken om zo insecten af te schrikken. Wij maken daar lekker gebruik van om zo 
eco-friendly mogelijk onze kleding te wassen. 

Zonnecrème - 20% korting

Bescherm je huid én de planeet met deze natuurvriendelijke zonnecrème. De zonbescherming van Suntribe wordt gemaakt zonder schadelijke stoffen zoals oxybenzone. Zo bescherm je jouw prachtige huid zonder giftige stoffen op te nemen in je lichaam of zonder de koralen te schaden moest je gaan zwemmen in de prachtige oceaan. 


opgelet: enkel de witte kleur is in korting. 


Zero Waste Path - 20% korting

De shampoobars van the Zero Waste Path zijn een van ons best verkopende producten. Ook de andere producten in hun gamma zijn zeker het ontdekken waard, daarom staan deze u in korting. Allemaal zijn ze vegan, plastic vrij én vrij van palmolie of andere schadelijke ingrediënten. 

Moo Hair - 20% korting

Een schots familiebedrijf met een luxueuze lijn aan haar- en lichaamsverzorging. Via deze korting kan je nu tegen een kleiner prijsje meegenieten van dit overzalig merk.

Producten in de spotlight

Sprout 
van Zooi naar mooi
patch

Bug off - 20% korting

De eerste muggenbeten zijn al een feit en de zomer moet dan nog écht beginnen. Wees daarom goed voorbereid en koop nu al je arsenaal aan muggenzalf. 


Er is een stick, een lotion bar en een kaars in de aanbieding. Wist je dat je het kaarsvet ook kan gebruiken als lotion?


Zeg het met een kaartje - 10% korting

De woorden zoals knuffelcontacten en 'bubbels' liggen gelukkig al even achter ons. Via dit kaartje kan je laten weten dat je toch nog steeds aan de mensen in jouw bubbel denkt, ook al is het normale leven al lang weer zijn gangetje aan het gaan. 


Daarnaast steun je met deze groeikaartjes het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar het aanplanten van koralen.


Het leukste? Je kan de kaartjes planten en laten uitgroeien tot prachtige bloemen.

Mondmaskers - 50% korting

De mondmaskers-plicht werd opgeheven, wat een opluchting. Toch hebben we ze doorheen ons dagelijks leven nog af & toe nodig. En wat is er beter dan op die momenten een mondmasker te gebruiken dat gemaakt werd uit kurk? 


Helemaal vegan, antibacterieel & 100% natuurvriendelijk!