Aanmelden nieuwsbrief

Meer over Turtlee Green

Turtlee Green is gestart uit liefde voor de oceaan. Het prachtige zeeleven dat hierin rondzwemt is het grootste slachtoffer van al het afval dat wij als mens produceren. Onze missie is zoveel mogelijk mensen meekrijgen in een zero waste levensstijl en zo het oceaanleven te redden.  


Met een deel van onze opbrengst steunen we goede doelen die zich inzetten voor het mariene leven. Zo steunen we the Olive Ridley project, een turtle rehab center en Marine Savers, een organisatie dat zich inzet in het behoud van koraalriffen. 


Wil je er meer over lezen? Neem dan zeker hier een kijkje


The olive ridley project

Via the Olive Ridley project kunnen we schildpadden symbolisch adopteren. Zo dragen we bij aan het genezingsproces van gewonde dieren zodat ze terug kunnen worden vrijgelaten in de grote oceaan, waar ze thuishoren. 


Marine Savers

Naast het steunen van organisaties die zich inzetten voor gewonde schildpadden of eender welke zeedieren, hebben we ook een "coral frame" gekocht. Koralen zijn enorm belangrijk voor het behoud van ecosystemen in de oceaan. Dankzij Marine Savers kan je volgen hoe ons koraal aan het groeien is.