Defo Koffiebar

Bij Defo vind je de lekkerste koffies! Geniet van een warme koffie op ons gezellig terras, kom binnen tot rust of neem er eentje mee voor onderweg. Defo is een plek waar duurzaam, ecologisch, fair en organisch elkaar ontmoeten. Een project dat ontstaan is uit een sterke band tussen vader en dochter. 


Hierdoor heeft Turtlee Green heeft sinds kort ook een fysiek verkooppunt. Bekijk je de producten toch liever eens in het echt of heb je er graag een extra woordje uitleg over? Dan ben je bij Defo aan het juiste adres. Daarnaast is het aanbod uitgebreid tot een verpakkingsvrije winkel. Kom je potjes vullen met granola, noten, gedroogd fruit en nog zoveel meer. Ook wasproducten of verzorgingsproducten kan je in bulk komen kopen en weer naar huis nemen in een oude fles.


Heb je haast? Bestel je pakje online en kom het in Defo afhalen! 


Axelle 

Een studente biologie met een grote passie voor de natuur en meer specifiek de oceaan! Achteraan in Defo vind je dan ook een verpakkingsvrije winkel, de fysieke uitwerking van haar online shop Turtlee Green. Zo helpt Axelle iedereen die op een laagdrempelige wijze zijn of haar steentje wil bijdragen aan een propere wereld. 

Dominique

Het ondernemend karakter van Axelle moet ze niet ver zoeken. Dat heeft ze geleerd van mijn vader Dominique. Na een eerdere carrière waar klantenservice centraal stond, gooit Dominique nu helemaal het roer om. Hij zal met veel plezier paraat staan om jullie te bedienen en voorzien van (h)eerlijke koffie.