Deelnemen

Zin om uw zaak mee hoger te tillen naar een groener niveau? Dankzij Bee Green kan u uw klanten uitnodigen voor het meenemen van hun eigen verpakking. Dit houdt voor u als handelaar helemaal geen verplichtingen in, toch is het wel een enorm grote uitnodiging voor alle klanten die zich in willen zetten voor het milieu. Een kleine daad met een enorm grote impact. En dit via één simpele sticker op de deur. 


U zal een marketing pakket ontvangen met de bijhorende materialen. Zo weten uw klanten waar u zich voor inzet en waarom. Op onze site zal u worden vermeld zodat inwoners van uw gemeente u snel kunnen terugvinden.   


Dit alles gratis en voor niets. U kan een vrijblijvende bijdrage leveren om ons project te laten groeien en anderen aan te zetten mee te werken aan een groenere toekomst. Vele mensen hechten alsmaar meer belang aan de persoonlijke impact die ze hebben op het milieu. Enkel blijft de drempel voor het meenemen van de eigen verpakking veel te groot.


Steek via deze sticker jouw klanten een riem onder het hart zodat zij weten: "Bee Green, hier wordt uw verpakking graag gezien". 


Inschrijven 

Bent u overtuigd van het project? Vraag dan hier uw promopakket aan!

Wenst u liever nog meer informatie of een ontmoeting met onze vertegenwoordigers ter plaatsen? Geef dan even hier uw gegevens door.


Naam:


Bedrijf:


Email:


Telefoon:


Wat wenst u? 


Bericht: