Bio-kapsalon Attisch is gespecialiseerd in het kleuren van het haar met planten, ook plantenkleuring genoemd. Bij ons staat gezond, natuurlijk en milieubewust hoog in ons vaandel. Wij werken enkel met 100% Natuurlijk ingrediënten. Onze shampoo, conditioner, haarzepen, bodybutter zijn allemaal in huis gemaakt met hoogwaardige biologische producten. We werken met opvulbare flesjes voor de gebruikte producten.

Met wat & hoe kan je bij ons terecht? 
  • (Glazen) flessen

Meer over ons!

Kapperszaak

Bio-kapsalon Attisch in Nieuwpoort
Zet de tijd even ‘natuurlijk’ stil … en geniet
In ons kapsalon in Nieuwpoort ontvangen wij u graag voor een nieuwe trendy haarsnit of een bio-haarkleuring. Als bio-kapsalon staan bij ons de woorden: "gezond, natuurlijk en milieubewust" hoog in ons vaandel. Wij ontvangen u graag in een rustgevend kapsalon waarbij wij proberen u even te laten ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het wassen van de haren wordt bij ons gecombineerd met een relaxerende hoofdmassage.

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de natuurproducten. Onze plantenkleuringen zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en zijn dan ook onze specialiteit. Zowel Hairborist, Rodolphe & Co, Oliebe voorzien ons hierbij van verschillende basiscomponenten. In onze kleuringen bevinden zich geen schadelijke stoffen en zijn 100% natuurlijk. Ook bij de keuze van de shampoo's en conditioners maken we graag gebruik van natuurproducten. I'M Bio Energetic Care is een eigen ontworpen shampoo en verzorgingslijn van Monteny Isabelle. Sinds februrari 2020 onze eigen webshop www.imbioenergetic.com . In onze rozenquartz ruimte kan je genieten van een energetische behandeling of een ayurvedische hoofdmassage. Gun jezelf even de tijd om je volledig weer op te laden .

Bedankt voor uw vertrouwen,
Het Attisch Team, uw Biokapsalon

Contact

Dinsdag - Vrijdag: 8.30 tot 12.00u  - 13.00 tot 17.30 tot afspraken zijn afgewerkt
Zaterdag:  8.00 tot 12.00  - 13.00 tot 17.00 u Tot afspraken afgewerkt zijn