Hello, We Are Turtlee Green

Via Turtlee Green willen we een bewustwording creëren over de milieu & klimaatuitdagingen. We willen mensen motiveren om actie te ondernemen. Via tips&tricks willen we ze ondersteunen in hun zoektocht naar een groener leven.  

Meer dan ooit is de aarde vervuild door wat wij als mensen produceren. Bij 2050 zal er meer plastic in de oceaan zijn dan vissen.  Dit is een gigantische rode vlag om te tonen dat we fout bezig zijn. We zijn echte 'believers' in het feit dat elke kleine stap een verschil kan maken. Als je ons niet gelooft, geloof Tracy Chapman wanneer ze zingt dat 'talking about a revolution sounds like a whisper'.

Turtlee Green wil die whisper zijn. Want hoe cliché het ook mag klinken: samen maken alle kleine stapjes een enorm grote sprong vooruit, vooruit naar een groener leven en een groenere toekomst. 

Thanks for being here,

Team Turtlee Green

Axelle Defossez

Founder

Ik ben Axelle, 23 jaar oud. 

Ik ben onlangs teruggekeerd van het prachtige land Australië waar ik een jaar heb gewoond. Tijdens mijn tijd 'down under' was ik zo gezegend om de wondere van Moeder Natuur te mogen ervaren. De keerzijde van de medaille was dat ik zag hoe erg wij, als mensen, die aarde zo ondankbaar behandelen en zo vervuilen. 

Sinds mijn terugkeer heb ik het mijn levensmissie gemaakt om een einde te maken aan deze plastic madness.

 

Privacy beleid

Verzending

Retourneren

Aardekensweg 11

2390 Malle

België

+32479335386

info@turtleegreen.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon