Eerlijke feesten bij Turtlee Green


December, de feestmaand bij uitstek!

De feestdagen komen alsmaar dichter bij en dat brengt voor vele cadeaustress met zich mee. Niet getreurd! Gelukkig heeft Turtlee Green haar gamma sinds december uitgebreid om jullie hiermee te helpen! Wie wil er nu geen groen cadeautje onder de kerstboom?
Bovendien vieren wij bij Turtlee Green ook feest & dat doen wij met iedereen. Turtlee Green geeft kortingen op al zijn producten! En jij als koper kan kiezen waar die korting naartoe gaat! Verwen je jezelf of doneer je het aan een goed doel?
Hier alvast een overzicht van onze producten in aanbieding:
Stainless Steel Straws 2€ korting

Het ecologische rietje kent terecht zijn opmars. Via dit rietje kan je zijn plastic broertje laten staan zonder dat jouw comfort daarvoor moet inboeten. Ze zijn super handig om mee te nemen dankzij ons katoenen zakje en ook makkelijk te kuisen met het bijhorende borsteltje. Je hebt keuze uit vier prachtige kleuren:

Zilver, Zwart, Rosé en Rainbow
Voor slechts 12 euro zijn vier rietjes van jou!

Feestdeal: 2€ korting per pakje

Claim jouw korting: 10€ voor 4 rietjes, 18€ voor 8 rietjes

Maak iemand anders blij: 12€ voor 4 rietjes, 20€ voor 8 rietjes, waarvan 2€ wordt gedoneerd aan een goed doel.

Koop ze hier

Make-up pads 3€korting op combi set

Deze coole, hippe make-up doekjes zijn hét alternatief om jouw afval in de badkamer te verkleinen. De doekjes zijn makkelijk uit te wassen en dus ook herbruikbaar. Ze zijn gemaakt van 100% katoen dat de zachtheid garandeert. Je gebruikt ze als een normaal make-up doekje enkel vervuil je hiermee het milieu niet. Er zijn waszakjes beschikbaar zodat de doekjes samenblijven tijdens het wassen.

15€ voor 20 stuks

23€ voor 20 stuks een handig waszakje

Feestdeal: 3€ korting op de combi set

Claim jouw korting: 3€ verwen jezelf met de korting

Maak iemand anders blij: 3€ vloeit door naar een goed doel.

Koop de combi set hier

Beeswax 10% korting

Met deze wraps gemaakt uit de was van bijen maak je komaf met die vervelende plastic folie. Met deze wraps houd je jouw potten met overschotten eten vers, neem je je lunch compact mee of berg je die aangesneden citroen op zonder dat die aan versheid moet inboeten! Ze zijn met de handgemaakt op een prachtige boerderij in Schotland. Verschillende patroontjes beschikbaar.

De standaard van 18€ bevatten 3 wraps in 3 verschillende formaten: small, medium & large

Feestdeal: 20% korting op 18€

Claim jouw korting: 20% korting

Maak iemand anders blij: 20% wordt gedoneerd!

Koop de Beeswax hier

T-shirts: 5 euro korting

Onze duurzame t-shirts van Neutral zijn nu ook te koop. Via deze t-shirts hebben we veel geld opgehaald van familie en vrienden die dit project steunen. Waarvoor nogmaals duizendmaal dank! Dankzij jullie kunnen wij dit allemaal mogelijk maken!

Deze zijn nu ook in onze online shop te verkrijgen. Slechts nog enkele stuks te verkrijgen. De maten vallen best groot uit. Voor mij een ideale t-shirt om lekker languit te relaxen in de zetel of om in te sporten! Hiermee steun je het bedrijf Neutral dat duurzame en verantwoorde t-shirts aanbieden. Ze zorgen dat de productie fair verloopt en dat iedereen die hier aan meewerkt een fair loon krijgt. Een super initiatief dat ook wij met Turtlee Green willen steunen.

Feestdeal:

Claim jouw korting: 20€ voor de t-shirt

Maak iemand anders blij: 5€ wordt gedoneerd, 25€ voor de t-shirt

Koop hier jouw shirts

Coffecups 15% korting

Ben jij ook zo’n koffieverslaafde als ons? Vind je het ook zo jammer dat je bij het afhalen van jouw heerlijke koffie altijd die beker met een plastic dekseltje moet weggooien? Kan jij die koffie toch niet laten? Dan hebben wij goed nieuws! Via onze samenwerking met Ecoffeecups kan je nu jouw ecoffeecup kopen met het mooie Turtlee Green logo! Hier besparen we jou de keuzestress helaas niet: 3 verschillende maten, tientallen verschillende kleuren.

Feestdeal:

Claim jouw korting: 20% korting

Maak iemand anders blij: Je betaalt de originele prijs maar 20% wordt gedoneerd

Koop jouw ecoffeecups hier