Moederdag - Mama's top 5!


Mama's top 5

In Antwerpen vieren wij op 15 augustus 'Moederkesdag'. Naast de officiële moederdag zetten we de moeders nog eens éxtra in de bloemen. En dat moet natuurlijk overal doorheen het land kunnen. 


Daarom vroeg ik mijn allerliefste mamaatje haar TOP 5 producten op te lijsten. Zo kunnen jullie zelf inspiratie opdoen voor jullie fantastische mama'


Bij aankoop van minstens 2 van deze producten krijgen jullie er een gratis houten kaartje bij:

- You are awesome mom

- Asjeblieft, een dankjewel

- Ik hout van jou

- Love you to the moon and back

- Thank You

- Merci


Bij aankoop van minstens 4 producten krijg je ook nog eens een zeepbar van Primal Essence bij!


Hoe? 

Kaartje: Selecteer het kaartje naar keuze uit de bovenstaande lijst. Bij het afrekenen geef je de code MOEDERDAG. 


Zeep: Selecteer de geur naar keuze. 

De zeep en het kaartje zullen automatisch afgetrokken worden bij het afrekenen. 

Kijk dit zeker goed na! 

Deze drinkfles is een echte musthave! Dankzij zijn dubbelwandig systeem houdt het je dranken koud in de zomer & houdt het je lekker warm in de winter. Tot wel 24 uur koud en 8 uur warm! De inhoud is 500ml. 

Nog niet overtuigd? Wist je dat er elke minuut een equivalent van één vrachtwagen aan plastic de oceaan belandt? Dat is enorm veel! Tijd om die afvalberg drastisch te verminderen.

Met een halfjaar kraantjeswater te drinken spaar je zo'n 308 flessen bespaart, 465 kilometer aan autorijden & zo'n 120€. En dat op 6 maanden tijd. Volgens StrawlessOcean zijn plastic rietjes de 10 meest gevonden voorwerpen tijdens een beach clean-up.

Ook beweren ze dat maar liefst 71% van de zeevogels en 30% van alle schildpadden gevonden worden met plastic in hun magen. Wanneer dit gebeurt hebben ze een 50% kans op overleving. 

Door te kiezen voor onze hippe rietjes help je de oceaan beetje bij beetje, rietje per rietje! Change does not happen overnight, begin dus klein! Begin bij het kiezen voor een roestvast rietje en #refusesingleuse

NUmmer 3


De koolzaadkaarsen van the Very Good Candle Company worden allemaal met de hand gemaakt en gegoten in prachtige gerecycleerde amber glazen potten. Dit doen ze in hun klein atelier in Amsterdam West. De kaarsen stralen een warme gloed uit en passen perfect in ieders interieur. De deksels zijn van aluminium. 

 

Ingrediënten: 100% natuurlijke koolzaadwas, etherische oliën, parabenen vrij-botanische geuren en katoenen lont.

The Lekker Company - Lekker in een potje:


Smeerbare deodorant op basis van zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. Hij voorkomt geurtjes zonder je poriën te verstoppen. 100% plantaardig en natuurlijk niet op dieren getest.


100% natuurlijk en plantaardig

Bloemige geur van lavendel

Laat geen vlekken achter in je kleding

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

dit potje is genoeg voor ca. 120 frisse oksels.


Gegeurd met etherische olie.

Deze shampoobar heeft twee functies in 1: Shampoo & conditioner. 

Ideaal voor mensen die hun weg niet vinden met de klassieke shampoobar. De SCI en CAPB zijn twee kokosnoot gebaseerde surfactanten (zie ingrediënten) die ervoor zorgen dat ze het haar goed wassen. De oliën zorgen voor de voedende fucnties!