Duurzaam terug naar school

Op 1 september is het eindelijk zover en mag gelukkig iedereen weer naar school. De schoolpoorten openen opnieuw na lange tijd  dus wordt het tijd om de schoolspullen terug boven te halen.  Gezien het voor sommige ontzetten lang geleden is geven we je hier een lijstje van spullen die je zeker niet mag vergeten. Deze helpen je dan ook nog eens om zoveel mogelijk afval te besparen! Zo kan jij of je kleine spruit duurzaam naar school. Wij geven je hier enkele tips voor:

Eten

Voeding is zeer belangrijk om de dag goed door te komen! Onze hersenen zijn hard aan het werk en hebben doorheen de dag veel energie nodig. 

 

Bij koeken komt snel al heel wat afval kijken. 

Probeer zeker koeken te vermijden die per stuk apart verpakt zijn bovenop hun algemene verpakking. Dit kan al enorm veel afval besparen. Natuurlijk is die aparte verpakking wel handig om het te beschermen in de overvolle boekentas. Hiervoor hebben wij de ideale oplossingen. De Snack'n Go zakjes van Roll'eat!

 

 In de zakjes kan je zowel fruit als koeken opbergen. Ook boterhammen kunnen hierin perfect opgeborgen worden.

Na een lange dag druk in de weer te zijn is het tijd om thuis te bekomen. Misschien zijn er wel gewonden gevallen, dan hebben we deze leuke bamboe pleisters voor jouw in aanbieding! Geen zorgen dat ze tijdens de volgende ravotpartij afvalt, de pleisters vergaan in de natuur.