Verlanglijst Noreen

Maak kennis met Noreen


Korte Kennismaking


Ik ben Noreen. 27 jaar en kleuterjuf. Graag ben ik creatief bezig, ik kan kan uren tekenen, stempels maken, handletteren,... Van lezen word ik helemaal zen. Maar na al die focus leef ik me ook graag sportief uit. Lopen, volleyballen, wandelen,... als ik maar actief bezig kan zijn zonder veel te moeten nadenken. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om gezond te koken. Dit doe ik ook heel graag en kan wel uren in de keuken bezig zijn!

Hobby's


Lopen, volleybal, creatieve dingen, lezen, koken,...Hart voor ecologie


⭐⭐⭐⭐⭐


INZET voor ecologie


⭐⭐⭐⭐⭐


Ons advies:
Er zijn tal van leuke merken die duurzame sportkledij ontwikkelen. Een voorbeeld van zo'n merk is PurebyLuce. Een Belgisch bedrijf dat al hun kleding maakt van gerecycleerd materiaal.

Ook Patagonia is een bedrijf dat zich inzet voor zowel mens als natuur. Hun trail running apparel is nu 100% gemaakt uit gerecycleerde fabrics en gemaakt onder fair trade werkomstandigeheden. Wist je dat ze net zoals Turtlee Green aangesloten zijn bij 1% for the planet

Ons advies: VEJA - 140€
Voor schoenen raden we het merk VEJA aan. Zij waren al langer koplopers op de 'ecologische schoenenmarkt' maar nu hebben ze ook loopschoenen opgenomen in het gamma! Neem hier een kijkje naar hun aanbod. 

De duurzame schoenen zijn onder meer vervaardigd uit gerecycleerd plastic, casterolie, organisch katoen en bananenolie. Zo zeggen vaarwel tegen al dat plastic waar de wereld mee te verduren krijgt. Ons advies: kies lokaal
Voor de kalligrafiepen is het wat zoeken naar duurzame alternatieven. 

Onze tip? Probeer te kopen op een Belgische website. Kijk even bij Contact naar hun adres. Een webpagina die op .be eindigt is niet steeds een garantie dat die webshop ook in België gevestigd is! Bij de contactpagina kan je de locatie nagaan van de hoofdzetel.

TIP: Een leuke hobby website van 2 gepassioneerde onderneemsters is Letteren & Tetteren. Daar kan je misschien nog andere leuke dingen op vinden. Lekker lokaal!


ONS ADVIES: PROJECT CECE

Als loper heb je zeker en vast een goede looptrui nodig. Neem daarom eens een kijkje bij Project Cece. Ga onder 'sportkleding' naar 'sport jas', daar vindt je vast en zeker een trui die voldoet aan jouw smaak. Bij Project Cece vind je bovendien meer dan alleen sportkledij! Een leuk extraatje is dat ze werken met labels. Zo kies je zelf welk label voor jou het belangrijkste is, want dragen allemaal bij aan een betere planeet!


ONS ADVIES: DIlle en kamille


Een leuk alternatief voor een theepot vind je terug in de winkel van Dille en Kamille (momenteel zijn deze gesloten in België, maar je kan nog steeds online shoppen). Deze kost zelfs maar €14.95, een stuk goedkoper dus! Je vindt er ook verschillende theesmaken terug die los verpakt zijn. Vergeet dus zeker het theezeefje er niet bij te kopen zodat je de los verpakte thee in de pot kan doen.

 

Wens je toch andere theepot? Check eens  een kringloopwinkel in de buurt. Daar vind je vast en zeker een goede theepot terug, voor een leuk prijsje.

Ben je van de omgeving Malle? Dan is Tea Tub zeker de moeite waard om te bekijken voor leuke thee & theeaccessoires. Voor mensen wonende rondom Borgerhout heb je ook nog het Belgische Oh!rganic.


Laat een reactie na

Let op, reacties worden pas gepubliceerd nadat ze zijn goedgekeurd