Verlanglijst Glenn

Maak kennis met Glenn


Korte Kennismaking

Hallo allemaal! Ik ben Glenn, 30 jaar en ik werk als leerkracht bewegingsopvoeding op een lagere school. Ik heb een brede interesse in verschillende sporten. In mijn vrije tijd krijgt Vic, mijn kat, veel aandacht. Verder hou ik me ook graag bezig met te gamen. Zo leef ik me helemaal in in ‘Call of Duty’


Verder sport ik ook super graag, niets zo belangrijk als fit te blijven.


Hobby's


Veel sporten, gamen


Hart voor ecologie


⭐⭐⭐⭐


INZET voor ecologie


⭐⭐⭐

Verlanglijst GLENNOns advies:
Ook voor mannen zijn er Veja schoenen beschikbaar. Wil je meer uitleg waarom Veja schoenen een goede ecologische oplossing zijn? Kijk dan zeker naar het verlanglijstje van Noreen! 

Verder kwam ook Reebok met goed nieuws. Dit najaar komen ze met een loopschoen die volledig gemaakt is van plantaardig materiaal! Ideaal dus als cadeautje onder de kerstboom.

Heb je nood aan een derde optie? 


Ook Parley, schoenen van Adidas zijn een groene oplossing. Zo maken ze schoenen uit plastic waste, waardoor jij je steentje bijdraagt aan de natuur. Je shopt al een paar vanaf € 99.95


Neem zeker ook eens een kijkje op de site Good on You, daar onderzoeken ze de duurzaamheid van de bedrijven. Zo hebben ze Nike vergeleken met Adidas. Ons advies:
Patagonia is één van de verschillende merken die een ecologisch alternatief aanbieden. Zo heb je al een hardlooptop voor € 100. Patagonia is gericht op sportkledij.  Zo kan je voor veel verschillende sporten een gepaste outfit vinden.

Verder is er Odlo- het merk dat je tegenwoordig vaak terug vindt bij Decathlon - een merk dat de oplossing biedt. De truien zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal en ze zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation
3. Fietsjas met geïntegreerd LED LichtOns advies: kies lokaal
‘S avonds wordt het sneller donker. Het is dus zeker en vast aangeraden om goed verlicht te zijn wanneer men nog gaat sporten. Een led-fiets-jas kan in dit geval de oplossing bieden. Check je lokale fietsenwinkel eens om te zien of ze alternatieven hebben. Door lokaal te kopen verkort je de keten!

Heeft jouw fietsenwinkel niet liggen voor jou? Opteer dan voor dit alternatief van Bol.com. Deze verlichting werkt op USB waardoor je geen batterijen moet gebruiken. Batterijen worden vaak vergeten en niet meer gerecycleerd. Dit hesje komt op € 37,95.


4. Happy socks - 4PACK €39,95

ONS ADVIES: 

Vrolijke sokken met grappige prints is hét klassieke kerstcadeau voor mannen. Gelukkig is er ook een duurzaam alternatief. Zo heb je hero- on-socks, een Belgisch bedrijf met een duidelijke missie: mensen duidelijk maken dat er geen planeet B is. Als dat geen mooie missie is!


Ook Healthy Seas Socks zijn sokken met een missie. Deze sokken worden gemaakt uit econyl,een stof gemaakt van afval dat uit de oceanen wordt gevist. Men wil hiermee de plastic soep in de oceanen tegengaan. Als je deze sokken wast kan je ze best met Guppyfriend wassen, zodat de microplastics niet opnieuw in het water terechtkomen. Het sluit dus ideaal aan bij de missie van Turtlee Green! 


ONS ADVIES: 

Dit item van het verlanglijstje kunnen we enkel maar toejuichen! Zo is bamboe al een zeer goede stof op zich. Bambigo staat dan ook voor producten waarin bamboo verwerkt zit. Check zeker hun website eens.


Een ander leuk alternatief is een onderbroek gemaakt uit Tencel, deze stof is zeer comfortabel en populair de dag van vandaag. Saint basics heeft verschillende kleuren onderbroeken, zeker het website-bezoekje waard.Laat een reactie na

Let op, reacties worden pas gepubliceerd nadat ze zijn goedgekeurd