Kerstcadeau: Voor hem


Een geschenk vinden is voor de ene al wat gemakkelijker dan voor de ander. Ik vind het altijd lastig om iets te vinden voor mijn vriend, papa of nonkel. Hierbij 5 duurzame en plastic-free cadeau-tips die de mannen in je leven absoluut fantastisch zullen vinden! 

1. Scheerset

In deze scheerset zit een herbruikbaar scheermes en een houder. Kies zelf welk scheermes je het mooiste vindt en stel zo een fijn en duurzaam geschenk samen! 


2. Ginset

Ginliefhebbers in huis? Dan is deze ginset een ideaal geschenk! Je vindt een gin van Old Stories, 4 korte rietjes die perfect passen in 2 rebottled glazen. Alles erop en eraan dus! 


3. Drink set

In deze set vind je 2 rebottled glazen met herbruikbare rietjes. De glazen zijn gemaakt van oude wijnflessen, waarbij je kan kiezen uit 4 kleuren: doorzichtig, donker, groen of een amberkleur. Perfect voor een glaasje wijn of een gin-tonic! 


4. Bendl riem

Deze riemen zijn echt uniek: ze zijn namelijk gemaakt van oude brandweerslangen! Deze worden normaal gezien gewoon afgedankt als ze kapot zijn, maar dankzij eigenaar Casper no more! Iedere riem is een uniek stuk, beter kan niet voor een origineel cadeau. 


Ziezo, duurzame en plastic-free geschenken voor mannen vormen dit jaar ook geen obstakel meer!Laat een reactie na

Let op, reacties worden pas gepubliceerd nadat ze zijn goedgekeurd