Kerstcadeau: Voor de Marie Kondo's

Does this spark joy? De Japanse Marie Kondo leerde ons allemaal om ons huis proper te houden en los te laten wat ons niet meer gelukkig maakt. Hier zijn onze beste ecologische en plastic-free producten om je innerlijke Marie de vrije loop te laten!

Marley's Monsters

Laten we jullie alvast eerst kennis maken met hét leukste & vrolijkste merk voor alle Marie Kondo's onder ons: Marley's Monsters. Een merk dat inzet op herbruikbare alternatieven zoals herbruikbare sponzen, make-up doekjes en herbruikbaar keukenpapier. Dankzij de leuke prints krijg je de Spark Joy vibe er gratis en voor niets bij.


Make-up doekjes

Wasbare make-up doekjes kan je telkens opnieuw gebruiken. Zo bespaar je op katoenen wattenschijfjes, verminder je jouw afvalberg én maak je jouw badkamer extra kleurrijk


Herbruikbare spons

Met deze kleurrijke, herbruikbare sponzen houd je niet alleen je vaat & keuken schoon. Daarnaast zorgen de fleurige patroontjes voor wat extra leven in huis.


Keukenpapier


Herbruikbaar keukenpapier dat je na gebruik gewoon kan uitwassen dat er daarnaast ook gewoon vrolijk uitziet. Dat kan dankzij deze UNpaper towels van Marley's Monsters


Afstoffer


Deze afstoffer kan je uitwassen en opnieuw gebruiken. Zo wordt het stof afdoen toch net dat tikkeltje leuker én help je de afvalberg verminderen. 

1. The Good Roll

Met dit kleurrijk wc-papier van the good roll breng je plezier tot in het kleinste kamertje. Het wc-papier is 100% boom en plasticvrij. Dat wil zeggen dat er geen bomen gekapt werden en dat de wc-rollen niet verpakt zijn in het vervuilende plastic, maar in kleurrijke & grappig papieren wikkelsWist je dat the good roll met een deel van hun winst toiletbouw in Afrika financieert? Zo draag je bij aan betere wereld, gewoon tijden je dagelijks toiletbezoek!


Bekijk hier zeker en vast de andere producten van the good roll. 2. NOTOX afwasblok

Zeg vaarwel tegen die plastic bussen van je afwas middel en hallo tegen deze multifunctionele afwasblok! Je wrijft met je spons over de blok en je bent klaar voor de vaat of om bijvoorbeeld vlekken uit je kleren te krijgen. Een very clean kerstcadeau!


3. Ecopods

Met de capsules gemaakt uit zeewier, lossen deze pods op in water zodat je eenvoudig kan poetsen. Allesreiniger, sanitair, ontvetter of vloerreiniger: met deze ecopods krijg je alle oppervlakken proper in no time en dat op een duurzame manier! 


4. Wasnoten

Doe je was op een natuurlijke manier dankzij deze zeepnoten: ze scheiden namelijk zeep af waardoor je geen plastic flessen meer moet kopen met chemische producten in. Natuurlijk en plastic-free dus!


5. Vegan foodwrap 

Tenzij je een ervarn chefkok bent gaan koken en overschotjes an samen als koffie en koekjes. Bewaar je overschotten op een duurzame manier met onze vegan bijenwas, zo heb je geen plastic meer in de koelkast!

 


Clean, cleaner, cleanst en dat vooral op een duurzame manier. Deze cadeaus zijn ideaal voor de orde-liefhebbers en zullen gegarandeerd in de smaak vallen! Voor meer ecologische inspiratie kan je terecht in de winkel of op de website. 


Laat een reactie na

Let op, reacties worden pas gepubliceerd nadat ze zijn goedgekeurd