Kerst: voor de Hyggeliefhebbers

Heerlijke geuren, warme dekens, een goed boek... De Deense Hygge-levensstijl overwon het hart van vele Belgen en helpt ons om af en toe rust te nemen en goed voor onszelf te zorgen. Deze plastic-vrije en duurzame producten kunnen daar een handje bij helpen, want Hygge is ook zorg dragen voor de natuur!

1. Geurkaars

Versgewassen lakens, jasmijn... Deze geurkaarsen van Gerhilde maakt - op basis van koolzaad was - brengen de lekkerste geuren binnen in je huis. Ze bevatten geen parafine en dus zijn ze ook niet toxisch zoals gewone kaarsen. Goed voor je gezondheid en heerlijke geuren dus! 2. Koffietas

Bij Defo kent iedereen onze prachtige keramieken tassen al van Atelier NVG, maar je kan ze natuurlijk ook als kerstcadeau schenken aan iemand. Kom je keuze maken in onze winkel, zo ben je zeker van het perfecte exemplaar! 3. Huisparfum

Naast geurkaarsen heeft Gerhilde Maakt ook heerlijk huisparfum om een zalige Hygge-sfeer in huis te creëren. Ook hier is er keuze uit verschillende geuren, maar naar onze mening zijn ze allemaal even goed! 
4. Chai Latte

Een Chai Latte is het drankje bij uitstek voor koude herfst- en winterdagen. Het is een perfect alternatief voor cafeïne en de geuren van kaneel en nootmuskaat brengen je helemaal in hogere kerstsferen! 
5. Viva theetas

Is Chai Latte niet zo je ding? Geniet dan van een heerlijke verse thee in deze mooie theetas van Viva. Kruip lekker onder een deken met een goed boek of een romantische kerstfilm en geniet: betere Hygge krijg je bijna niet!Gezellig, warm en vooral duurzaam: deze Hygge-geschenken zorgen ervoor dat deze kerstperiode nog gezelliger wordt dan eerder, een lichtpuntje in de koude winterdagen. En dit allemaal op een ecologische manier! 


Laat een reactie na

Let op, reacties worden pas gepubliceerd nadat ze zijn goedgekeurd